ПЕНДАРОВСКИ ВО КРИВА ПАЛАНКА И КУМАНОВО

21 април, 2014

Кандидатот за претседател на Македонија на СДСМ и коалицијата Стево Пендаровски денеска беше во посета на Крива Паланка и Куманово

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство