ПЕНДАРОВСКИ ВО КАРПОШ И АЕРОДРОМ

23 април, 2014

Кандидатот за претседател на Македонија на СДСМ и коалиционите партнери, Стево Пендаровси беше во посета на скопските општини Аеродром и Карпош

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство