Пендаровски во Карбинци, Пробиштип и Штип

5 април, 2014

Државата е партизирана. Си чуваат фотелји, а ни малку не се грижат за Македонија. Мојата визија е „Граѓанинот пред сѐ“, затоа што државата без луѓе не може. Ова можеби ни е последна шанса да ја зачуваме Македонија.

mzp

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство