ПЕНДАРОВСКИ во Илинден, Петровец, Зелениково и Гази Баба

3 април, 2014

Не смее да има делби. Ако си член на ВМРО-ДПМНЕ ќе добиеш се, а ако не ништо. Но, мојот план е да не ги делам луѓето ни по партиска определба, ни по вера ни нација. Да заборавиме на тие делби.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство