Пендаровски во Битола и Прилеп

24 април, 2014

На 13-ти се случи системски грабеж на гласовите. Затоа на 27-ми април, сите да излеземе на гласање и да се избориме за поинаква, подобра Македонија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство