ПЕНДАРОВСКИ: Сплотени да се избориме за нов концепт

15 април, 2014

Ако нема попис тешко дека може да се наречат фер и демократски овие избори. Без попис лесно се манипулира со избирачкиот список. Верувајте, додека овие се на власт, нема ни да има попис, зошто “реформаторот“ тешко дека ќе се извади од ситуацијата кога ќе се прикаже дека младите му се иселени од државата. Ќе се покаже на виделина неговата реформаторска неспособност – во Аеродром и Кисела Вода

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство