ПЕНДАРОВСКИ: Да ги дуплираме гласовите и да спречиме кражба

17 април, 2014

Им благодарам на граѓаните кои во овие услови ми ја дадоа масовно својата поддршка. На 27-ми ве повикувам да ја дуплираме таа бројка. На 27-ми да гласаме за нови луѓе, за нов концепт, на 27-ми април да извојуваме двојна победа.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство