ПАРТИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ПОЛОЖИ НА ЦВЕЌЕ НА СПОМЕНИКОТ НА ПАРНАТИТЕ БОРЦИ ОД НОБ ВО КУМАНОВО

12 октомври, 2023

Партиска делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија во состав Мики Милковски генерален секретар, Зоран Маневски, потпретседател, Благојче Јаќимовиќ, претседател на ОО на НСДП-Куманово, Катерина Ангеловска и Маја Јосифов по повод Денот на народното востание “11 Октомври” положија цвеќе на споменикот на паднатите борци од НОБ, Спомен-костурница во Куманово.

Честит “11 Октомври”!
Денот на народното востание.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство