ОТВОРАЊЕ НА НОВИ ПАРТИСКИ ПРОСТОРИИ НА НСДП – Нова социјалдемократска партија ВО КРИВА ПАЛАНКА

8 јули, 2023
Вчера по завршувањето на Изборната конференција на ОО НСДП Крива Паланка беа отворени новите партиски простории на општинската организација во центарот на градот.
На присутните се обрати претседателот Мисовски кој посака партијата уште повеќе да се шири и со правилни политики да привлекува нови членови и симпатизери.
За членовите на НСДП и гостите од коалиционите партнери беше организиран прогоден коктел.
СИЛНО И ЧЕСНО❗️

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство