ОТВАРАЊЕ НА РЕГИОНАЛЕН ИЗБОРЕН ШТАБ НА СДСМ ВО ИЗБОРНА ЕДИНИЦА БРОЈ 6

14 март, 2024

Генералниот секретар на НСДП – Нова социјалдемократска партија Мики Милковски, заедно со членот на Извршниот одбор на НСДП, Панче Филиповски, претседателот на НСДП-Тетово, Миќо Стојчески и членови на раководството на општинската организација на НСДП во Тетово присуствиваа на отворање на промотивен Регионален изборен штаб за ИЕ.6 на Европската коалиција предводена од СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија во Тетово.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство