ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ЖЕНИ НА НСДП НА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ОСМОМАРТОВСКИ МАРШ ВО КАВАДАРЦИ

4 март, 2024

Организација на жени на НСДП – Нова социјалдемократска партија, денес учествуваше на традиционалниот Осмомартовски марш во Кавадарци, организиран од Форумот на жени на СДСМ, по повод Меѓународниот ден на жената.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство