ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 18 РОДЕНДЕН НА НСДП

15 декември, 2023
🟨🟦Нова социјалдемократска партија – НСДП на 17.12.2023 година (недела), во 12 часот, во ресторан Рагуза 360 Руфтоп во Скопје ќе го прослави 1️⃣8️⃣ роденден.
🟨На прославата обраќање ќе има претседателот на НСДП, г-дин Горан Мисовски, а исто така по повод 18 роденден на партијата ќе се доделат плакети на заслужни членови кои имаат особен придонес за ширење и промовирање на идејата и визијата на НСДП.
🟦По доделувањето на плакетите организиран е пригоден коктел за гостите.
🟦🟨СИЛНО И ЧЕСНО

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство