ОД ГОЛЕМИОТ ГРАЃАНСКИ СОБИР НА ПЛОШТАДОТ „ПЕЛА“ ЗДРУЖЕНАТА ОПОЗИЦИЈА НАЈАВИ СИГУРНИ ПРОМЕНИ

6 април, 2014

Здружената опозиција вечерва од плоштадот „Пела“ во Скопје ја почна кампањата за предвремени парламентарни избори, испраќајќи ја пораката дека на 27 април сигурно ќе се случат промени и ќе има нов почеток за Македонија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство