НСДП-КУМАНОВО: По повод одбележувањето на 11 Ноември -Денот на ослободувањето на градот Куманово претставник на НСДП положи свежо цвеќе

11 ноември, 2020
ОО на НСДП Куманово, по повод одбележувањето на 11 Ноември-Ден на ослободување на градот Куманово, претставник на НСДП положи свежо цвеќе на Спомен Костурница согласно ковид-19 протоколите! Честит празник!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство