НСДП КУМАНОВО ИЗБРА НОВО РАКОВОДСТВО НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА

21 март, 2015

Општинската организација на НСДП во Куманово ја одржа Третата изборна конференција на која беше избран нов Претседател, Извршен и Надзорен одбор.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство