НСДП ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕВЕТТИОТ РОДЕНДЕН

21 декември, 2014

Во сабота на 20ти декември 2014г. Нова социјалдемократска партија (НСДП) во ресторанот Национал во Скопје, го одбележа деветтиот роденден. По повод роденденот пригоден говор пред присутните членови, симпатизери и гости одржа претседателот на НСДП, Тито Петковски. На свеченоста присуствуваа голем број на гости од опозиционите партии, меќу кои и лидерот на опозицијата, Зоран Заев.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство