НСДП ГИ ПОВИКУВА СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ДА ГИ СЛУШНАТ ОДГОВОРИТЕ НА ПРЕМИЕРОТ ДАДЕНИ НА АНКЕТНАТА КОМИСИЈА

15 декември, 2015

Соопштение за јавноста и медиумите:

Со оглед на тоа дека Никола Груевски вчера одлучи своите одговори на прашањата на членовите на Анкетната комисија за прислушувањето во Собранието да ги даде на затворена седница, без присуство на новинари и далеку од очите на јавноста, НСДП ги повикува сите заинтересирани кои сакаат да ги слушнат неговите одоговори на прашањата на пратениците од комисијата, да го погледнат следново видео:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство