НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА – НСДП ПО ПОВОД ОСУМНАЕСЕТТИОТ РОДЕНДЕН ДОДЕЛИ ПЛАКЕТИ НА ИСТАКНАТИ ЧЛЕНОВИ НА ПАРТИЈАТА

18 декември, 2023

НСДП – Нова социјалдемократска партија по повод 18 роденден за особени заслуги и придонес за ширење и промовирање на идејата и визијата на НСДП додели плакети и пригодни подароци на 15 основачи и дологодишни истакнати членови на партијата.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство