МОЖЕМЕ – Секој од нас да преземе чекор и да учествува во големата одлука

13 јули, 2020

Не е доволно само да веруваме дека коалицијата „Можеме“ ќе ја формира следната влада. Секој од нас да преземе чекор и да учествува во големата одлука. Да не дозволиме да ја прокоцкаме шансата што заедно ја создававме овие три години.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство