МИСОВСКИ ВО ВЕЛЕС И ВЕЛЕШКО

11 април, 2014

Кандидатот за пратеник од НСДП, Горан Мисовски заедно со Претседателот на ОО на НСДП-Велес и Владимир Трајковски во посета на граѓаните на Велес и велешко

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство