МИСОВСКИ ВО ПОСЕТА НА РАНКОВЦЕ И КРИВА ПАЛАНКА

21 април, 2014

Кандидатот за пратеник од НСДП во ИЕ.3, Горан Мисовски, заедно со советниците од НСДП во општина Ранковце, Мики Милковски и во Крива Паланка Ратко Павловски, заедно со тимовите за посета на граѓаните од Коалицијата на СДСМ денес ги посети село Гиновци во општина Ранковце и село Конопница и улица Осоговска во Крива Паланка.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство