Мисовски во посета на Берово и беровско

7 април, 2014

Кнадидатот за пратеник од НСДП во ИЕ3, Горан Мисовски, заедно со носителот на листата за пратеници Маријанчо Николов денеска посетија повеќе места во беровско и Берово

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство