МИСОВСКИ ВО ОХРИД ЗА ЧЕСТВУВАЊЕТО НА ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК 24 МАЈ

24 мај, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski предводеше собраниска делегација и учествуваше на манифестациите по повод одбележувањето на државниот празник во чест на сесловенските и македонски просветители светите браќа Св.Кирил и Методиј во Охрид.

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство