Мисовски во Малешевијата

8 април, 2014

Кандидатот за пратеник од НСДП во ИЕ 3, Горан Мисовски, заедно со Маријанчо Николов носителот на пратеничката листа во посета на Малешевијата.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство