Мисовски во Кисела Вода: Имаме победничка атмосфера

26 јуни, 2020
Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник од редовите на партијата, Горан Мисовски во рамки на денешните теренски активности на коалицијата „Можеме“ имаше средба со граѓаните на скопската општина Кисела Вода пред комлплексот на банки во центарот на Скопје.
„Задоволство е да се почуствува поддршката која коалицијата МОЖЕМЕ ја добива на секојдневните средби со граѓаните, имаме победничка атмосфера, граѓаните ќе добијат влада која знае да ги решава нивните проблеми“, порача Мисовски.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство