МИСОВСКИ ВО ИНТЕРВЈУ ЗА ЕМИСИЈАТА „24 АНАЛИЗА“ : ИЗБОРИТЕ ЌЕ СЕ РАСПИШАТ ЗА 14 ФЕВРУАРИ, А КАМПАЊАТА ПОЧНУВА НА 4 АПРИЛ

12 февруари, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски гостуваше на ТВ 24 во емисијата “24 АНАЛИЗА”: Изборите ќе се распишат на 14 февруари, а кампањата почнува на 4 април

ВИДЕО ОД ДЕБАТАТА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство