МИСОВСКИ УЧЕСТВУВАШЕ НА СЕСИЈА НА БАЛТИЧКОТО СОБРАНИЕ ВО ТАЛИН ВО ЕСТОНИЈА

24 ноември, 2023

Во рамките на претседателството со ПС на ПСЈИЕ, во име на претседателот Талат Џафери претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија се обрати на 42. сесија на Балтичкото собрание во Талин, Естонија!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство