Мисовски: Скопје 2014 беше смислено сценарио за криминал и перење на пари на ВМРО-ДПМНЕ

10 јули, 2020

Требаше да чини 80 милиони евра, а надмина 700 милиони!

Само за 11 споменици платени се 8 милиони евра повеќе!

Во изминатиов период покажавме дека и можеме и знаеме како треба да ги менаџираме состојбите во државата, покажавме дека можеме парите да ги враќаме на граѓаните и домаќински да работиме!

Излези и гласај! Во овој момент нема подбра опција за државата од коалицијата „Можеме“, заокружи број 3!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство