МИСОВСКИ ПРЕДВОДЕШЕ СОБРАНИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ПО ПОВОД ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 11 ОКТОМВРИ ВО СКОПЈЕ

11 октомври, 2022

Претседателот на НСДП, Горан Мисовски како потпретседател на Собранието предводеше собраниска делегација на положување на цвеќе, пред Споменикот „Ослободителите на Скопје” по повод државниот празник „11 Октомври“!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство