МИСОВСКИ НА СРЕДБА СО ВЛАДИНАТА КОАЛИЦИЈА ЗА ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ

1 јули, 2022
Владината коалиција денес разговара за европскиот предлог врзан со евроинтеграциските процеси на Република Северна Македонија кој вчера пристигна во МНР и за процесот за консултација кој следи понатаму.
Секоја одлука поврзана со предлогот ќе ја носиме заеднички и преку широк консултативен процес.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство