МИСОВСКИ НА СРЕДБА СО ЈЕНС СТОЛТЕНБЕРГ

22 ноември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија присуствуваше на средбата на претседателот на Собранието Талат Џафери со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство