Мисовски на средба со граѓаните на Кисела Вода

25 јуни, 2020

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник од редовите на партијата, Горан Мисовски во рамки на теренските активности на коалицијата „Можеме“ имаше средба со сограѓаните на скопската општина Кисела Вода.

На средбата потпретседателот Мисвоски подели промотивен материјал и ги повика на претстојните избори својот глас да го дадат за коалцијата „Можеме“, како избор кој ветува просперитетна Северна Македонија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство