МИСОВСКИ НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

25 јуни, 2020

●Потпретседателот на #НСДП и кандидат за пратеник од редовите на партијата, #ГоранМисовски во рамки на теренските активности на коалицијата „Можеме“ денеска попладне имаше средба со повеќе граѓани од скопската општина #Карпош.

●Согласно препораките за заштита и спречување на ширењето на корона вирусот, потпретседателот Мисовски оствари повеќе одвоени средби на кои зборуваше за приоритетите на коалицијата „Можеме“, повикувајќи ги граѓаните својот глас да го дадат за оваа про-европска коалиција.

🔴МОЖЕМЕ❗УШТЕ ПОВЕЌЕ. УШТЕ ПОДОБРО❗

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство