МИСОВСКИ НА ПРЕЧЕКОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НАРОДНОТО СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА

14 ноември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија го пречека претседателот на Народното собрание на Република Бугарија Н.Е. Росен Желјазков, кој е во дводневна посета на РС Македонија!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство