МИСОВСКИ НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА ВО СОБРАНИЕТО НА РСМ

4 декември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски учествува на лидерската средба во Собрание на Република Северна Македонија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство