МИСОВСКИ НА ЈУБИЛЕЈОТ „15 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ПОШТИ“

11 ноември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија се обрати на јубилејот „15 години од основањето на Агенцијата за пошти“.
Собранието доби благодарница за особен придонес во градењето и работата на Агенцијата за пошти!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство