МИСОВСКИ НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА ДРЖАВНАТА НАГРАДА 11 ОКТОМВРИ ВО СОБРАНИЕТО

11 октомври, 2022

Претседателот на НСДП Горан Мисовски како потпретседател на Собранието присуствуваше на доделувањето на државната награда 11 Октомври во Собранието на Република Северна Македонија!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство