МИСОВСКИ ЈА ПРЕЧЕКА Н.Е ИРИНЕ КЕЛИН, ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА НАЦИОНАЛНИОТ СОВЕТ НА ШВАЈЦАРСКАТА КОНФЕДЕРАЦИЈА

12 октомври, 2022

Претседателот на НСДП, Горан Мисовски како потпретседател на Собранието на Маѓународниот аеродром – Скопје ја пречека Н.Е. Ирене Келин, претседателка на Националниот Совет на Федералниот парламент на Швајцарската конфедерација која е во официјална посета во државата и ќе се обрати во Собранието!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство