Мисовски: Гласот за бројот 3 е глас за европска и модерна држава

12 јули, 2020

Гласот за бројот 3 е глас за европска и модерна држава во која се почитуваат правото и правдата!

Можеме уште подобро и уште повеќе!

Ти одлучуваш. Излези и гласај! Безбедно е!

#Можеме #СДСМ #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство