МИСОВСКИ ДО ВЛАТКО ЃОРЧЕВ: ТОЈ АНКЕТАР ШТО ВЕ ЛАЖЕ ДЕКА ЌЕ ПОБЕДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ТРЕБА ДА ВИ ГИ ВРАТИ ПАРИТЕ

11 март, 2024

Претседателот Мисовски во дебатната емисија”24 Анализа” на ТВ24

Целиот линк од дебатната емисија тука

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство