Мисовски до Силјановска: Кога ќе се исправите и извините за организираниот обид за убиство на пратениците во Собранието, организиран од партијата која ја поддржувате?

1 јули, 2020

Горан Мисовски, потпретседател на НСДП и кандидат за пратеник во Изборната единица 1 до Гордана Силјановска:

Почитувана професорке Силјановска,

повикувате на #ОдбериОбнова и #ИсправиСеМакедонијо, но кога Вие ќе се исправите и извините за организираниот обид за убиство на пратениците во Собранието, организиран од партијата која ја поддржувате?

#ГоранМисовски #ПотпретседателНСДП

#Можеме #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство