МИСОВСКИ ДО ГРУЕВСКИ, КАЖЕТЕ КОЈА СТРАНСКА СЛУЖБА ГО СПРОВЕЛА НЕЛЕГАЛНОТО ПРИСЛУЖУВАЊЕ, ДАЛИ ВИЕ СТЕ ОРГАНИЗАТОР НА НАПАДОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР И ЗОШТО ГО КРИЕВТЕ МЕРЦЕДЕСОТ ОД 600 ИЛЈАДИ ЕВРА?

30 ноември, 2015

Пратеникот во Собранието на Република Македонија од НСДП, Горан Мисовски на денешната седница на премиерот му постави три пратенички прашања кои може да ги погледате во видеото:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство