Мираковска: Ги поставивме темелите на судството во кое нема да има селективна правда

1 јули, 2020

Ги поставивме темелите на судството во кое нема да има селективна правда.

#Можеме #СДСМ #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство