МИРАКОВСКА ВО РИМ НА ЧЕСТВУВАЊЕТО НА 24 МАЈ

24 мај, 2023

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Sonja Mirakovska дел од собраниската државна делегација на чествувањето на “24 Мај” во Рим.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство