Мираковска учествуваше во акривност на Форумот на жени од општина Бутел

9 април, 2014

Кандидатот за пратеник во Изборната единица 2 од НСДП, Соња Мираковска учествуваше во активност на Форумот на жени од СДСМ во општина Бутел.

sonja butel

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство