МИРАКОВСКА СО СОБРАНИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ПОСЕТА НА СТОКХОЛОМ

19 јуни, 2023

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Sonja Mirakovska како дел од делегација на Собранието на Република Северна Македонија предводена од претседателот Талат Џафери учествува на Конференцијата за Демократија во Европа која се одржува во Стокхолм, Шведска.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство