Мираковска: Правосудството мора да се прочисти од корумпираните судии

9 јули, 2020

Државата не може да биде за некого мајка а за некого маќеа.

Инспекциските служби и казните не смеат никогаш повеќе да бидат инструмент за “вразумување” на нелојалните.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство