(ВИДЕО) Мираковска од Струмица: Борбата за поголеми права на жените никогаш не престанува

28 јуни, 2020

Борбата за поголеми права на жените никогаш не престанува. Тоа е жива материја. Тоа го докажавме со бројни наши дела. Но тука нема да застанеме. Затоа што #Можеме. #СДСМ #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство