Мираковска: Не молчете кога е ваш ред да зборувате, излези и гласај!

12 јули, 2020
Не молчете кога е ваш ред да зборувате. Ти одлучуваш. Без твојот глас нема да се оствари она што го очекуваш. Излези и гласај на безбедно гласање.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство