МИРАКОВСКА НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИТЕ ВО ОПШТИНИТЕ КРИВОГАШТАНИ, МОГИЛА И НОВАЦИ

26 јуни, 2020

✅Проектите кои ги започнавме веќе ништо не може да ги запре.
✅Затоа што имаме капацитет и затоа што #Можеме.
✅Нашата прекрасна земја на тоа не обврзува.

МОЖЕМЕ❗Уште ПОВЕЌЕ. Уште ПОДОБРО❗
Заокружи број 3️⃣
#СДСМ #НСДП #КоалицијаМОЖЕМЕ

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство